Onze werkwijze

Betrokken bij onze klanten
Aevum-Kozijnen Heemskerk stelt de klant voorop. Wij hebben veel aandacht voor uw situatie, wensen en mogelijkheden. En stemmen daar ons advies op af. Wij nodigen u graag uit in onze showrooms en bezoeken u thuis. Want kozijnen kiezen doe je samen. De kozijnen die wij leveren aan particulieren en professionals zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij. Wat wij wél graag onderhouden is onze langdurige, persoonlijke relatie met u.

Betrokken bij onze producten
Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit en voldoen aan de maximale eisen. Van plaatsing tot afwerking: Aevum-Kozijnen Heemskerk staat voor perfectie. Niet voor niets staat Aevum voor ‘onvergankelijk’ (Latijn). Ons advies is persoonlijk, onze offertes uitgebreid en onze producten zijn duurzaam. Wij leveren de best geïsoleerde kozijnen, hanteren snelle levertijden en scherpe prijzen. Daarnaast gaat Aevum-Kozijnen Heemskerk voor optimaal comfort, bedieningsgemak en extra opties.

Energiezuinige Kunststof Kozijnen
Onze kozijnen zijn ongekend energiezuinig. Ze leveren u een aanzienlijke energiebesparing op en verminderen de CO2-uitstoot. We maken onze kunststof stelkozijnen (waarin het uiteindelijke kozijn wordt geplaatst) van gerecycled PVC. Zaagafval en oude kozijnen worden gerecycled tot hoogwaardig kunststof en vervolgens dus hergebruikt voor de productie van stelkozijnen. Wij gaan zuinig om met materialen en werken binnen ons gehele bedrijf milieubewust. Dat zien we als onze maatschappelijke plicht.

 • Showroom

  In onze prachtige showroom met kinderspeelplaats, kunt u de producten bekijken en uitproberen. Wilt u extra informatie? Uw persoonlijk adviseur helpt u graag en komt bij u thuis om uw wensen te bespreken en u te voorzien van goed advies.

 • Montage

  Het monteren is specialistisch werk. Daarom maakt Aevum-Kozijnen Heemskerk gebruik van zeer ervaren, vriendelijke, door ons zelf opgeleide monteurs. Zo bent u verzekerd van een perfecte montage die garant staat voor een optimale afdichting en een lange levensduur.

 • Hang- en sluitwerk

  Wij vinden de juiste nazorg erg belangrijk. Wilt u het hang- en sluitwerk jaarlijks door ons laten controleren? Dan bieden wij u graag een onderhoudscontract aan. Het hang- en sluitwerk van Aevum-Kozijnen Heemskerk voldoet uiteraard aan alle geldende richtlijnen en veiligheidseisen.

 • Garantie

  Op de door ons geleverde en geplaatste kozijnen krijgt u tien jaar garantie. Aevum-Kozijnen Heemskerk zijn dus letterlijk gegarandeerd de beste keuze!

© Copyright - Aevum