Kozijnen

Aevum-Kozijnen een mooie uitstraling

Aevum-Kozijnen heeft een breed assortiment ,voor zowel binnen als voor buiten.  Wij maken voor u nieuwe kozijnen van hoge kwaliteit en geluidwerend. Maar vooral moeten ze aansluiten bij uw woning. Van het inmeten tot het plaatsen bent u bij ons  aan het goede adres. Wij hebben vestigingen in Hoorn, Heemskerk en Haarlem.

Aevum-Kozijnen in alle soorten en maten

In onze prachtige showroom kunt u onze kozijnen en andere producten bekijken. Onze Aevum-adviseur komt graag bij u thuis om een passend advies te geven over de mogelijkheden. Wij stellen de klant voorop en hebben veel aandacht voor uw situatie en wensen. Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit en voldoen aan de maximale eisen.

Tien jaar garantie

Het monteren is specialisten werk. Daarom maken wij gebruik van zeer ervaren, vriendelijke, door ons zelf opgeleide monteurs. We leveren u de beste kozijnen. Hanteren snelle levertijden en scherpe prijzen. Wij gaan zuinig om met de nodige materialen en werken milieubewust. Alleen samen kom we tot het beste eindresultaat.Op de door ons geleverde en geplaatste kozijnen krijgt u tien jaar garantie.

Neem hier contact met ons op