Kozijnen vervangen

Slecht geïsoleerde kozijnen vervangen?

Uw kozijnen vervangen voor een betere isolatie of voor meer veiligheid? Kozijnen vervangen is specialistisch werk. Bij Aevum-Kozijnen bent u aan het goede adres. Aevum-Kozijnen stelt de klant voorop. Wij hebben veel aandacht voor uw situatie, wensen en mogelijkheden. En stemmen daar ons advies op af. Wij nodigen u graag uit in onze showrooms en bezoeken u thuis.

Kozijnen vervangen doe je samen met Aevum-Kozijnen.

De nieuwe kozijnen die wij u leveren zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij. Wat wij wél graag onderhouden is onze langdurige, persoonlijke relatie met u. Kozijnen vervangen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij maken al onze producten in onze eigen fabriek, gevestigd in Hoorn. Onze fabriek is uiterst modern en beschikt over een geautomatiseerd machinepark. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje!

Kozijnen vervangen voor een betere uitstraling?

Wilt u uw kozijnen vervangen? Wij vertellen u de voordelen. Onze kozijnen zijn ongekend energiezuinig. Ze leveren u een aanzienlijke energiebesparing op en verminderen de CO2-uitstoot. We maken onze kunststof stelkozijnen (waarin het uiteindelijke kozijn wordt geplaatst) van gerecycled PVC , Zaagafval. en oude kozijnen die worden gerecycled tot hoogwaardig kunststof en vervolgens hergebruikt voor de productie van stelkozijnen. Wij gaan zuinig om met materialen en werken binnen ons gehele bedrijf milieubewust.

Neem hier contact met ons op