Kozijnen op maat

Met Aevum-Kozijnen op maat een mooie uitstraling

Aevum-Kozijnen op maat  heeft een breed assortiment ,voor zowel binnen als voor buiten. Wij maken voor u nieuwe kozijnen op maat, van hoge kwaliteit en geluidwerend. Maar vooral moeten ze aansluiten bij uw woning. Van het inmeten tot het plaatsen van uw kozijnen op maat, bent u bij ons  aan het goede adres. Wij hebben vestigingen in Hoorn, Heemskerk en Haarlem.

Aevum-Kozijnen op maat in alle soorten

In onze prachtige showroom kunt u onze kozijnen op maat en andere producten bekijken. Onze Aevum-adviseur komt graag bij u thuis om advies te geven over duurzame kozijnen op maat. Wij stellen de klant voorop. Wij hebben veel aandacht voor uw situatie, wensen en mogelijkheden. Wij maken onze duurzame kozijnen zelf. In onze eigen fabriek en op puur Nederlandse wijze. Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit en voldoen aan de maximale eisen.

Tien jaar garantie op Aevum-Kozijnen op maat

Het monteren is specialisten werk. Daarom maken wij gebruik van zeer ervaren, vriendelijke, door ons zelf opgeleide monteurs. We leveren u de beste kozijnen op maat. Hanteren snelle levertijden en scherpe prijzen. Wij gaan zuinig om met de nodige materialen en werken milieubewust. Op de door ons geleverde en geplaatste kozijnen op maat krijgt u tien jaar garantie.

Neem hier contact met ons op