Houten kozijnen

Ambachtelijke houten kozijnen van Aevum-kozijnen

Houten kozijnen isoleren goed. Een houten kozijn biedt onbeperkte mogelijkheden. Kozijnen gemaakt van hout zijn bovendien goed op maat te maken, dus ook zeer goed geschikt voor renovatiewerkzaamheden.  Voor kozijnen van hout naar Aevum-Kozijnen voor warmte, comfort en kwaliteit. Aevum-kozijnen maakt voor u elke gewenst houten kozijnen.

Houten kozijnen van Aevum-Kozijnen voor een warme uitstraling

Maar vóór alles moeten uw kozijnen van hout aansluiten bij uw woning en wensen. Kozijnen van hout, de mogelijkheden zijn talrijk. Van maatvoering, design tot ons unieke draaikiepsysteem: u zégt ’t maar! Wij nodigen u graag uit in onze showrooms en bezoeken u thuis. Want houten kozijnen kiezen doe je samen. De kozijnen van hout die wij leveren aan particulieren en professionals zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij. Wat wij wél graag onderhouden is onze langdurige, persoonlijke relatie met u.

Houten kozijnen van Aevum-Kozijnen onbeperkte mogelijkheden

Wij maken onze duurzame houten kozijnen zelf. In onze eigen fabriek en op puur Nederlandse wijze. Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit houten kozijn en voldoen aan de maximale eisen. Van productie, plaatsing tot afwerking: Aevum -Kozijnen staat voor perfectie. Niet voor niets staat Aevum voor ‘onvergankelijk’ (Latijn). Ons advies is persoonlijk, onze offertes uitgebreid en onze producten duurzaam.

Energiezuinige houten kozijnen van Aevum-Kozijnen

Een houten kozijn van Aevum-Kozijnen , ongekend energiezuinig. De houten kozijnen leveren u een aanzienlijke energiebesparing op en verminderen de co2-uitstoot. We maken onze kunststof stelkozijnen (waarin het uiteindelijke kozijn wordt geplaatst) van gerecycled PVC. Wij gaan zuinig om met materialen voor de houten kozijnen en werken binnen ons gehele bedrijf milieubewust.

Neem hier contact met ons op