Draai kiep raam

Draai kiep raam nodig?

Een draai kiep raam is een raam dat om twee assen kan draaien. Het draait verticaal en kiept horizontaal.  Kom voor een draai kiep raam naar Aevum-Kozijnen. Wij maken voor u  ons unieke draai kiep raam, welke uiterst stabiel is. Aevum ‘draai kiep raam’ functioneel en in elke maatvoering. Van het inmeten tot het plaatsen van uw raam bent u bij Aevum-Kozijnen aan het goede adres. Aevum-Kozijnen stelt de klant voorop.

Een stabiel en uniek ‘draai kiep raam’ van Aevum-Kozijnen

U kunt in onze showroom sfeer proeven en inspiratie opdoen. Wij maken uw unieke duurzame ‘draai kiep raam’ helemaal zelf. In onze eigen fabriek en op puur Nederlandse wijze. Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit en voldoen aan de maximale eisen. Van productie, plaatsing tot afwerking.
Een ‘draai kiep raam’, die je boven op een kier kan zetten, maar ook helemaal open kan draaien. Dat is het mooie van een ‘draai kiep raam’.

Goede ventilatie met ‘draai kiep raam’ van Aevum-kozijnen

Ons advies is persoonlijk, onze offertes uitgebreid en onze producten duurzaam. Wij leveren het voor u best geïsoleerde ‘draai kiep raam’, hanteren snelle levertijden en scherpe prijzen. Daarnaast gaat Aevum-Kozijnen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en extra opties.

Neem hier contact met ons op