Dakkapel

Verruim uw woning met een mooie dakkapel van Aevum-Kozijnen

Een dakkapel van Aevum-Kozijnen biedt uw woning meer licht uitzicht en extra ventilatie. Een product van Aevum-Kozijnen een goede investering voor uw huis. Een dakkapel van Aevum-Kozijnen biedt uw woning meer licht uitzicht en extra ventilatie . In onze prachtige showrooms, met kinderspeelplaats, kunt u de producten bekijken en uitproberen. 

Een dakkapel van Aevum-Kozijnen een hogere verkoopwaarde van uw huis

Een prefab dakkapel wordt in onze fabriek opgebouwd en in één dag geplaatst. Maar ook ter plaatse bouwt Aevum-Kozijnen voor u een energie zuinige dakkapel. Wij gaan zuinig om met de nodige materialen en werken milieubewust. Op een door ons geleverde en geplaatste dakkapel krijgt u tien jaar garantie! Wilt u uw dakkapel een nieuw leven geven? Bij Aevum-Kozijnen maken wij uw bestaande binnen één dag volledig onderhoudsarm. 

Aevum-Kozijnen jarenlange ervaring met alle soorten dakkapellen

Ons advies is persoonlijk, onze offertes uitgebreid en onze producten duurzaam. Wij leveren de best geïsoleerde dakkapellen, hanteren snelle levertijden en scherpe prijzen. Daarnaast gaat Aevum-Kozijnen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en extra opties. De eventuele omgevingsvergunning  verzorgen wij kosteloos (inclusief bouwvergunning). Met een dakkapel van Aevum-Kozijnen bent u verzekerd van topkwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering.

Neem hier contact met ons op